Шанкер/ка

ИЗЗИ кафе кој се наоѓа во ТЦ Зебра - Капиштец има потреба од:

  • Шанкер\ка со работно искуство.

 

Придружи се во тимот на ИЗЗИ.

 

Бр.за контакт: 078 383 300 ; 02 612 1806

    

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »