МАГАЦИОНЕР / ВОЗАЧ

 • Објавен пред 3 месеци
 • MEDIKUS
 • Активен до 13.12.2019
 • Позиција: Останато
 • Локација: Скопје

МЕДИКУС објавува ОГЛАС за работа на позиција за МАГАЦИОНЕР / ВОЗАЧ  (2 позиции)

Потребни квалификации:

 • ССС, предност имаат кандидати со отсек фармацевтски техничар
 • Познавање на лекови и фармацевтски производи
 • Возачка дозвола Б – категорија и возачко искуство

Посакувани карактеристики:

 • Организираност, одговорност, педантност
 • Самоиницијативности самомотивираност при извршување на работните задачи
 • Способност за тимска работа
 • Способност за брзо учење
 • Диманичност и креативност
 • Комуникативност и професионален однос со коминтентите

Одговорности и задачи:

 • Задолжен за прием, складиштење и издавање на роба
 • Подредување, грижа и одговорност за производите во магацинот
 • Грижа за роковите на производите, редовни пописи
 • Одржување на хигиена во магационот
 • Изработка на потребна документација, подредување на документацијата
 • Испорака на пратки на територијата на град Скопје

Работниот однос за позицијата ce заснова на определено време од 3 (три) месеци, со можност за продолжување на договорот. Дневното работно време на оваа позиција е 8 часа, со почеток од: 07:30 до 15:30 часот. Неделното работно време е од понеделник до петок.

Доколку сметате дека ги исполнувате наведените услови, пратета ја својата пријава  на e-mail: medikus@medikus.com.mk.

 

Потребни документи:

 • Кратка биографија
 • Копија од диплома за завршено образование
 • Копија од возачка дозвола. 
 • Рок на пријавување 15.12.2019g.
 • Ќе бидат контактирани само кандидатите кои ќе влезат во потесниот избор. 
КЛИКНИ