Хостеси - Шанкер/ки- Касиер/ки - Скопје

Плата од 23.000 ден. до 45.000 ден.

За компанијата: Сенатор Македонија ДОО Скопје е компанија чија основна дејност е коцкање и обложување во вкупно 50 подружници- автомат клубови за игри на среќа во главниот град, а исто така и во поголемите градови низ државата. повеќе за компанијата »

Компанијата СЕНАТОР МАКЕДОНИЈА има потреба од вработување на хостеси (шанкерки, касиерки) за работа во Автомат клубови за игри на среќа во Скопје.

Потребни квалификации:

  • Завршено средно образование
  • Работно познавање на компјутери
  • Не е потребно работно искуство

Личен профил:

  • Професионален однос кон клиенти
  • Сериозен и одговорен пристап кон поставените задачи
  • Комуникативна, одговорна и лојална личност
  • Самоиницијативност и посветеност на работата
  • Динамичност, желба за работа и тимски дух

Ние нудиме:

  • Пристојни услови за работа
  • Исплата на целосна плата (со вклучени минат труд, работа во празник, ноќна смена, прекувремени часови)

Заинтересираните кандидати задолжително да испратат CV со фотографија на e-mail:  [најави се за да го видиш е-маилот]  со назнака „Оглас за работа-СКОПЈЕ“ .

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »