Собарка

  • Објавен пред 10 месеци
  • Modern Inn Boutique Hotel
  • Активен до 16.09.2017
  • Позиција: Хигиеничар
  • Локација: Скопје

Се бара собарка за тековно одржување на новоотворен хотел во центар, на полно или скратено работно време. Кандидатките со претходно работно искуство ќе бидат во предност. Работно време - 08.30-16.30. Само кандидатките кои ќе влезат во потесен избор ќе бидат контактирани.

 

КЛИКНИ