Машински инженер

 • Објавен пред 9 месеци
 • CASTINVEST
 • Активен до 17.10.2018
 • Позиција: Инженер
 • Локација: Скопје

Доколку сакате предизвик, а имате знаење и желба за развој и усовршување, CASTINVEST ве повикува да се придружите на нашиот тим. Ние произведуваме висококвалитетни производи за странскиот и домашен пазар. Да го вградиме во производите нашето знаење, искуство, младост и талент – да излееме македонски производи со беспрекорен квалитет, ЗАЕДНО ДА ЈА ИЗЛЕЕМЕ НАШАТА ИДНИНА.

Доколку сте:

Машински инженер, со минимум 2 години искуство во машинска обработка

Имате познавање од:

 • Solidworks,
 • Fanuc контролери,
 • CAD CAM,
 • Организирање на работа и раководење со тим,
 • Англиски јазик,
 • Канцелариски и ERP софтвер.

Аплицирајте за работните места на:

Инженер за машинска обработка

Преку испраќање на ваше CV на hr@castinvest.mk или испраќање на адреса Castinvest, ул. Перо Наков, број 120, 1000 Скопје.

НИЕ НУДИМЕ:

 • Привлечни плати,
 • Организирана исхрана,
 • Модерна работна култура.
КЛИКНИ