Работа во Прилеп, Кавадарци и Неготино

  • Објавен пред 9 месеци
  • ПРОМО
  • Активен до 15.10.2017
  • Позиција: Останато
  • Локација: Скопје

Живеете во Прилеп и Кавадарци?

-Немате работа?

-Поседувате возило?

-Срамежливи сте?

-Немате можност да се докажете?

АПЛИЦИРАЈТЕ ДЕНЕС

-Бесплатна обука

-Примања 30.000 денари

-Флексибилно работно време

kajakapital25@gmail.com

Регион:Прилеп, Кавадарци, Неготино

КЛИКНИ