Асистент за продажба

Активни огласи од Македонски Бизнис Системи:

Имплементатор на софтвер

Асистент за продажба

Македонски Бизнис Системи (МБС) е софтверска компанија која повеќе од 25 години работи на пазарот за развој и имплементација на бизнис софтверски бизнис решенија. МБС има потреба од проширување на својот тим со лице во одделот за продажба. Вработениот ќе  има можност да соработува со голем број институции и компании кои долги години се дел од нашата клиентска листа.

Работна позиција: Асистент за продажба

Работни задачи и одговорности:

  • Продажба на софтверски бизнис решенија
  • Креирање нови продажни можности преку идентификација на потенцијални корисници
  • Поддршка на веќе постоечки клиенти
  • Презентации пред големи групи на слушатели

Квалификации:

  • Завршено високо образование
  • Поседување комуникациски и презентациски вештини, способност за работа во тим
  • Возачка дозвола (Б категорија)
  • Задолжително познавање на англиски јазик

Сите заинтересирани кандидати да го испратат своето CV на следната меил адреса: career@mbs.com.mk

Задолжително наведете ја работната позиција за која се пријавувате.

Ќе бидат контактирани кандидатите кои ќе влезат во потесен круг.

КЛИКНИ