Шеф на рецепција во Хотел „Белви“

За компанијата: Македонијатурист а.д. Скопје е најголемата и најуспешната компанија во областа на хотелиерството и ресторанските услуги во Република Северна Македонија која работи успешно располагајќи со 5 (пет) хотели... повеќе за компанијата »

Хотел „Белви“ Скопје има потреба од

Шеф на рецепција

Потребни квалификации:

  • претходно искуство во областа;
  • аналитичен, ориентиран кон успех во работата;
  • посветеност, иницијативност  и мотивираност.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »