Келнер/ка во Хотел Карпош

За компанијата: Македонијатурист а.д. Скопје е најголемата и најуспешната компанија во областа на хотелиерството и ресторанските услуги во Република Северна Македонија која работи успешно располагајќи со 5 (пет) хотели... повеќе за компанијата »

Хотел "Карпош" Скопје има потреба од 

Келнер/ка

Потребни квалификации:

  • Претходно искуство во областа ќе се смета за предност
  • Посветеност, мотивираност, иницијативност

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »