Референт за операции

(преземи го огласот како слика)

Eрак Груп Дооел е компанија со долгогодишно и меѓународно искуство во областа на транспорт,логистика,туризам и угостителство.Поради проширување на тимот има потреба од следните работни позиции :

Референт за резервации

 

Потребни квалификации:

 • Завршен фактултет,  факултет за туризам ќе се смета за предност
 • Работно искуство во полето на туризмот, посебно во туристичка агенција
 • Неоходно познавање на англиски јазик, додека познавање на турски јазик ќе се смета за предност
 • Добро познавање на работа со компјутер (MS Office)
 • Способност за извршување мулти таскинг задачи
 • Способност за комуникација со различен тип на луѓе

 

Опис на работата

Вработениот треба да ги извршува сите должности и одговорности за одвивање на турата согласно програмата, одвивање на настанот кога се работи за MICE група, во делот на трансфер од аеродром, дневни тури, сместување во хотелот, ресторани, или други места од интерес, подговотка на конференциската сала за настанот со стие елементи потврдени во договорот и сл. Референтот за операции го планира, подготвува дневните тури и неделните програми, истражува нови атракции кои би можеле да се вклучат во идните програми, и заедно со продажбата ги подготвуваат програмите со придонес од аспект на времетаењето на турата или настанот, трансферите и сл.

 

Должности:

 • Подготовка на дневни и неделни програми за тури
 • Поздравување на гостите и помагање на аеродромските операции
 • Поставување на време на преим и дистрибуција на трансфери
 • Обезбедување на навремени трансфери
 • Одредување на возило и водич на турата
 • Посета, контрола на сите ресторани и други места кои треба да се посетат
 • Контрола на подготовката на конференциската сала, или салата за состанок, дали е во согласност со договорот

 

Клучни потребни квалитети:

Организираност, прецизност, тимска работа, ажурност, флексибилност, одговорност, лојалност, интерес за усовршување.

Возачка дозвола ќе се смета за предност.

Доколку сте заентересирани испратете го Вашето CV(работна биографија) на следниот меил: frontdesk@wtouristic.com ,со назнака за позицијата за која се аплицира : Референт за операции ,најдоцна до 06.12.2019

КЛИКНИ