Агроном

 • Објавен пред 2 недели
 • ПРОМО
 • Активен до 19.10.2020
 • Позиција: Останато
 • Локација: Кавадарци

Компанија која е лидер во својата област во земјава и надвор од неа, со меѓународни признанија и сертификати за квалитет на своите производи, со постојан фокус на унапредување на работните процеси и континуирано инвестирање во опрема и подигнување на човечкиот капитал има потреба од:

 

                                                                             АГРОНОМ

                                                                  (локација Кавадарци)

 

Профил на кандидатот:

 • Образование – ВСС, Земјоделски факултет
 • Добро познавање на Microsoft Office (Excel, Word, Power Point)
 • Добро познавање на англиски јазик
 • Одлични комуникациски и организациски вештини
 • Прецизност, аналитичност и ориентираност кон резултати
 • Висок личен интегритет и деловна култура

 

Клучни одговорности:

 • Изготвување план на активности на неделно и месечно ниво
 • Контрола на сите процеси на насадите
 • Превземање на агротехнички мерки (резидба, врзување, зелени операции, орење, агрохемиска заштита и берба)
 • Организација на вработените и операциите на терен и превземање на активности во насока на поефикасно функционирање

 

Ви нудиме одлични услови за работа, компетитивна плата, службено возило, можности за едукација и кариерен развој.

Апликациите кои ќе влезат во потесен круг ќе бидат контактирани, по што изборот ќе се прави по јасни критериуми, по пат на тестирање и интервјуирање на кандидатите.

 

КЛИКНИ