Собари/ки-хигиеничари/ки

 • Објавен пред една недела
 • Hotel De KOKA
 • Активен до 06.03.2021
 • Позиција: Хигиеничар
 • Локација: Скопје

Хотел Де КОКА, има потреба од нови вработени на работната позиција:

СОБАРИ/КИ-ХИГИЕНИЧАРИ/КИ

Потребни квалификации:

 • Минимум ССС
 • Познавање на англиски јазик или било кој друг јазик ќе се смета за предност;
 • Подготвеност за тимска работа.

Личен профил:

 • Професионален и љубезен пристап;
 • Енергични и ведри;
 • Динамична и самоиницијативна личност.