НАСТАВНИК ЗА ОДДЕЛЕНСКА И ПРЕДМЕТНА НАСТАВА

  • Објавен пред една недела
  • ПРОМО
  • Активен до 24.09.2020
  • Позиција: Образовен кадар
  • Локација: Скопје

Се бара наставник со Педагошки факултет за одделенска и предметна настава од 1во до 9то одделение за работа во едукативен центар во Капиштец.

Апликантите да бидат од Капиштец и околината за цело или пола работно време *по договор и потреба со и без работно искуство.

Аплицирање со CV на mail: helendoronkapistec@gmail.com

КЛИКНИ