за работа во магацин

  • Објавен пред 12 месеци
  • Еурофарм
  • Активен до 22.11.2017
  • Позиција: Останато
  • Локација: Скопје

Веледрогерија Еурофарм бара:

Фармацевтски техничар за работа во магацин,  со претходно работно искуство.

Испрате те CV на следниот маил: eurofarm@eurofarm.com.mk

Ве молиме во subject да се нагласи за „Работа во магацин“.

КЛИКНИ