Експанда: Продавач

 • Објавен пред 11 месеци
 • ПРОМО
 • Активен до 13.01.2017
 • Позиција: Продавач/трговец
 • Локација: Скопје

Опис:

 • Продажба на разновидни прехранбени производи, алкохолни, безалкохолни пијалоци и цигари во продавница ЕХП Тобако (локација Скопје Сити Мол)
 • Набавка, прием и складирање на стока
 • Изложување и редење на производите на полици и во ладилници
 • Работа со фискална каса и издавање на фискални сметки
 • Одржување на хигиената во продавницата и помошниот магацин
   

Работно време во смени од 10.00 до 22.00 часот, согласно работното време на трговскиот центар.

Вработување на определено време од 1 месец со можност за продолжување.
 

Кратка биографија и мотивационо писмо испратете на е-маил адреса: tanja.ristin@expanda.com.mk

Само селектираните кандидати ќе бидат повикани на интервју.

Ве молиме без телефонски јавувања.

ПОТРЕБНИ КВАЛИФИКАЦИИ

 • Образование: минимум ССС
 • Познавање на англиски јазик
 • Познавање на работа со компјутери
 • Познавање на работа со фискални каси
 • Лични карактеристики: Уредност, Точност, Лојалност, Чесност, Проактивност, 
КЛИКНИ