Sensecap M1 Miner Hotspot Helium Hnt

500 €

цената е фиксна

Карактеристики


Објавено воЕлектроника - Компјутери и таблети
Цена500 €
цената е фиксна
ТранспортИспорака по Карго
ЛокацијаБерово
Тип Десктоп компјутер

Опис на огласот


It is original, efficient and comes with complete accessories and warranty.

WHATSAPP: + 1-440-345-6649

 

 
барај огласи за вработување » барај останати огласи »