Изработка на внатрешни врати

9.500 MKD

цената НЕ е фиксна

Карактеристики


Објавено воДом и семејство - Мебел/инвертар и уредување
Цена9.500 MKD
ЛокацијаБитола
Тип Врати/прозорци и осветлување

Опис на огласот


Изработка на внатрешни врати и тоа медијапански,врати со лајсни, врати со стакло и слично. Изработка во боја и дизајн по желба на клиентот, на териоторијата на Битола и околината. Вклучено земање на мерки, изработка и монтирање на врати.Цени од 9 500 па нагоре, во зависност од ширина на каса, боја, дизајн, отвор за стакло.

барај огласи за вработување » барај останати огласи »