Превод од македонски на англиски јазик и обратно

400 MKD

цената НЕ е фиксна

Карактеристики


Објавено воРабота и бизнис - Услуги
Цена400 MKD
ЛокацијаСкопје - Центар
Тип Превод на текстови

Опис на огласот


Експресен превод од македонски на англиски јазик и обратно од овластен судски преведувач. 

барај огласи за вработување » барај останати огласи »