Деловен објект/ Канцеларии/ Месечно складирање се изнајмува на одлична локација во Скопје.

Карактеристики


Објавено воНедвижности - Плацови, ниви и фарми
ЛокацијаСкопје - Гази Баба
За имотот Вода
Струја
Плац
Асвалт
Површина (во m²) 2.000
Адреса ПЕРО НАКОВ ББ МЗТ

Опис на огласот


Целокупната површина опфаќа околу 2000 м 3 , од кои 800 квадрати магацински простор и 300 м3 канцеларии на два спрата.

Можност за изнајмување само на канцелариски простор.

Можност за мецечно складирање на роба по палети или дел од мацацинсиот простор.

Објектот е со комплетен видеонадзор. 

24/7 аларм систем и обезбедување. 

2 влеза за утовар и истовар на камиони.

Виљушкар. 

Локација : во кругот на МЗТ-  Металски Завод Тито – Перо Наков , 1000 Скопје.

 

барај огласи за вработување » барај останати огласи »