Клима сервис Саникомк

Карактеристики


Објавено воДом и семејство - Бела техника и апарати за домаќинство
ЛокацијаСкопје - Ѓорче Петров
Тип Грејни тела и клима уреди

Опис на огласот


Сервис на сите типови на клима уреди, инвертери и обични сплит системи.

 

– Замена на компресор

– Поправка на сите видови климатизери Инвертер и обични сплит системи

– Монтажи и демонтажи
– Продажба на нови клима уреди

– Продба на половни клима уреди

– Откуп на клима уреди
– Полнење и промена на сите типови на фреон (R22,R410,R407,R32)
– Хемиско и антибактериско чистење
– Поправка на електроники и заменска нова електроника

– Сонди дисплеј турбини степ мотори 

– Замена на Универзални и оргинал далечински управувачи

– Замена на електрични стартни кондензатори
– Замена на електрични вентилатори, перки, турбини
– Замена на вентили ,четврто крак вентил ,капилари 

  и решавање на секаков тип на проблем.

– Располагаме со Сите резервни делови

 www.sanikoservis.com

барај огласи за вработување » барај останати огласи »