Деловен простор спорти Клуб на пратеници, Центар

Карактеристики


Објавено воРабота и бизнис - Деловен простор
ЛокацијаСкопје - Центар
Површина (во m²) 95
Адреса Mitropolit Teodosij Gologanov 24/1-1, Centar, Skopje
Тип Канцеларија

Опис на огласот


Се продава деловен простор на  Ул. Митрополит Теодосиј Гологанов бр. 24, Центар, спроти Клуб на пратеници. 
95 м2, 5 канцеларии на 1 кат со инвентор клими и приватно парно на струја. 
Релативно ново градба 2006 година. 
Комплетно опремен за канцеларии. 
Цена по договор. 

барај огласи за вработување » барај останати огласи »