Sudski prevod - preveduvac germanski 072688678

1 MKD

цената НЕ е фиксна

Карактеристики


Објавено воРабота и бизнис - Услуги
Цена1 MKD
ЛокацијаСкопје - Центар
Тип Превод на текстови

Опис на огласот


Судски преведувач од германски јазик врши превод од германски на македонски јазик и обратно. Добивате точен превод со вклучена двојна проверка, лектура и заверка со печат.
Нашите преводи не Ви ги враќаат за корекција.
Контактирајте не на телефон : 072688678
Локација : Плоштад Скопје

барај огласи за вработување » барај останати огласи »