НАВИГАЦИЈА за МОБИЛНИ ТЕЛЕФОНИ и ТАБЛЕТИ !!! - KARIERA.mk

НАВИГАЦИЈА за МОБИЛНИ ТЕЛЕФОНИ и ТАБЛЕТИ !!!

Карактеристики


Објавено воЕлектроника - Мобилни телефони
ЛокацијаСкопје - Аеродром
Модел

Опис на огласот


mapizagps брз и професионален сервис за навигации ви нуди:

✅🚩👉 Инсталација на професионална 🛰️ навигација за сите мобилни телефони и таблети со андроид, без користење на интернет. Навигацискиот софтвер има опција за 🚗 автомобили, 🚶🏻пешаци, 🚌 автобуси 🚍 и камиони 🚚. Подесувањето за 🚌 автобус и 🚚 камион е со сите параметри како што се: висина, должина, ширина, тежина, број на оски и АДР. Јазикот може да биде на македонски, албански, српски, англиски и.т.н.
НАПОМЕНА: Софтверот работи целосно без користење на интернет !!!

✅🚩👉 Инсталација на најновите 🌍 мапи и софтвер за 🛰️ GPS навигации 🛰️ од брендовите на GARMIN, Pioneer, Terrabyte, Navigon, Becker, North Cross, Prestigio, GoClever, Manta, BlueBerry, Blaupunkt и сите други кинески навигации.
За сите видови навигации нудиме инсталација на специјализиран 🚗 автомобилски, 🚚 камионски и 🚌 автобуски софтвер со подесување на висина, должина, ширина, тежина, број на оски и АДР. Јазикот може да биде на македонски, албански, српски, англиски и.т.н.

✅🚩👉 Мапи и софтвер за фабрички навигации на 🚗 автомобили, од брендовите на AUDI, BMW, Mercedes, Volkswagen и.т.н.

Повеќе информации на 💻 www.facebook.com/mapizagps 💻
Контакт: 📞 078/475-662 📞
Работиме секој ден од ⌚️ 09:00 до 19:00 ⌚️.

барај огласи за вработување » барај останати огласи »