Куќа од 446m2 во Сиви Дом

Карактеристики


Објавено воНедвижности - Куќи
ЛокацијаКочани
За живеалиштето Самостојна куќа
Површина (во m²) 446
Греење Нема
Адреса Роза Петрова бр.147

Опис на огласот


Куќата се наоѓа во близина на зградите во Сиви Дом, квалитетна градба со одлична изолација, вкупната површина е 446 м2 од кои 326 м2 дворно место (преден и заден двор) и 120 м2 површина под куќа.

Куќата е на 3 спрата од кои првиот спрат е целосно опремен и може веднаш да се всели, спратовите се од 98 до 113 м2. Куќата има летна кујна и гаража.

На првиот кат на куќата има PVC прозори и врата. Распоредот на куќата е идеален и погоден за засебно домување на 2 фамилии.

За повеќе информации и разгледување на куќата: Кате 078 273 155

барај огласи за вработување » барај останати огласи »