Nina Box

  • ЕМБС: 40140145019
  • Индустрија: Трговија
  • Адреса: Љубљанска 4
  • Град: Скопје
  • Веб: Www.ninabox.mk
  • Основана во 2014
NINA BOX е француски дизајниран накит изработен со Swarovski кристали.Со уникатен и патентиран дизајн.    КЛИКНИ