Телелинк Инфра Сервисес ДОО Скопје

ЕМБС: 7385986
Индустрија: Телеком и интернет
Адреса: Фjодор Достоевски 72, Скопje - Карпош
Град: Скопје
Телефон: +38975344647
Telelink Infra Services е дел од Telelink Group. Нашиот основен бизнис се фокусира на дизајн и изградба на мрежна инфраструктура, целосен опсег на интегрирани безбедносни решенија и системи за заштита на критичната инфраструктура заедно со развивање и имплементирање на паметни технологии за иднината.

Моментално нема активни огласи.
барај огласи за вработување » барај останати огласи »