10 возачи-сервисери на мобилни тоалети

МСС-Мобилен Санитарен Сервис објавува оглас за вработување на 10 возачи сервисери на мобилни тоалетни кабини.

 

Работата вклучува транспорт на тоалетни кабини, нивно поставување, сервисирање-чистење и подигнување.

 

Потребна е Ц категорија возачка дозвола, предност е доколку кандидатот поседува Е категорија.

 

Нето плата: 30.900 денари

КЛИКНИ