ХАУСМАЈСТОР/МОЛЕР

(преземи го огласот како PDF)

 Хаусмајстор/Молер

Фасилити Менаџмент Сервицес дооел Скопје е компанија која се занимава со управување и одржување на објекти има потреба од хаусмајстор/молер

 Потребни квалификации:

·    Завршено средно стручно образование,

·    Претходно соодветно работно искуство во струката (минимум 3 год во областа на молерофарбарските работи),

 Личен профил:

·    Самоиницијативност и одговорност при извршување на работни задачи,

·    Организираност, исполнителност и педантност,

·    Препознавање на приоритети,

·    Тимска работа,

·    Лојалност, чесност и дискреција.

 Работни обврски:

·    Дневна рутинска контрола на објектот

·    Проверка на системите во објектот по претходно одреден распоред

·    Детекција на дефекти и отклонување на ситни дефекти,

·    Молерофарбарски работи,

·    Молерисување,

·    Изведба на гипс-картонски работи.

Доколку сте заинтересирани, испратете Ваша кратка биографија (CV) на следната email адреса: jobs@fms.com.mk

КЛИКНИ