Возач/Доставувач

За компанијата: АВТ е водечки дистрибутер на стока за широка потрошувачка кој врши услуги на пазарите во Македонија, Хрватска, Србија, Бугарија и Словенија. Многу брендови кои ги дистрибуираме се водечки во своите категории:... повеќе за компанијата »

Активни огласи од АВТ ИНТЕРНАТИОНАЛ ДОО СКОПЈЕ:

Консултант по орална хигиена - Унапредувач на продажба

(преземи го огласот во Word)

АВТ Интернатионал  - Компанија која врши дистрибуција и трговија на големо со прехрамбени и непрехрамбени производи за широка потрошувачка, има потреба од  следната работна позиција

Возач / Доставувач

Потребни квалификации:

 • Минимум средно образование
 • Претходно работно искуство во дистрибуцијата ќе се смета како предност
 • Возачка дозвола  Ц-категорија – активен возач
 • Постојано место на живеење во Скопје

Одговорности и задачи:

 • Утовар, превоз и дистрибуција на производите по дефинираните релации
 • Водење грижа за техничката исправност на возилото ,хигиена и редовно одржување
 • Водење уреден патен налог и грижа за документацијата за возилото и робата која се дистрибуира      ( сообраќајна дозвола, товарни листови, испратници и друга пропратна документација)
 • Почитување на правилата и процедурата во работењето
 • Водење евиденција при примопредавањето на робата со одговорното лице на купувачот
 • Известување за  дефекти на возилото кај својот претпоставен

Квалификации и вештини

 • Мотивирана и динамична личност
 • Подготвеност за   тимска работа
 • Флексибилност за работа на терен
 • Способност за работа под притисок и со кратки рокови

Напомена:

 • Работниот однос се заснова на определено време од 3 месец со можност за продолжување.

Кандидатите кои ги исполнуваат горенаведените услови, мотивациското писмо како и Работна Биографија (CV) да достават  на e-mail: [најави се за да го видиш е-маилот] со задолжителна назнака во subject” Возач- Доставувач

Само избраните кандидати ќе бидат контактирани за интервју.

Општи правила за аплицирање:

• Именување на документ за аплицирање - CV (име и презиме на апликантот).

• Назнака на позицијата за која се аплицира

• Согласно Законот за заштита на лични податоци Ве молиме во текстот на е-поштата да наведете дали прифаќате Вашите податоци да се чуваат во збирката за идни вработувања во АВТ Интернатионал или сакате Вашите лични податоци да бидат уништени по истекот на активниот оглас. Доколку нема никаква напомена од Ваша страна, податоците ќе бидат уништени