Магационер

Имаме потреба од Магационер со или без работно искуство за работа во магацин и за транспорт на материјал до клиенти со камионче.

Потребно е да поседува возачка дозвола Б категорија.

Вработување на определено време со можност за продолжување на неопределено.

 

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

Внеси нов оглас

барај огласи за вработување » барај останати огласи »