ПЗУ Интермед - Арт: Медицинска сестра

  • Објавен пред 9 месеци
  • ПРОМО
  • Активен до 17.02.2017
  • Позиција: Доктор и медицински персонал
  • Локација: Скопје

ПЗУ Поликлиника Интермед Арт- Скопје, има потреба од медицинска сестра-техничар, со положен државен испит, со или без работно искуство.

Вашето CV испратете го на следната е-маил адреса: intermedart.info@gmail.com

Телефон за контакт: 078 218 321

КЛИКНИ