ФРИГОТЕХНИЧАР, СЕРВИСЕР, МОНТЕР

 • Објавен пред една недела
 • ТЕХНОКЛИМА
 • Активен до 26.09.2020
 • Позиција: Останато
 • Локација: Скопје

Вработуваме фриготехничари, сервисери и монтажери.

Потребни квалификации:

 • Претходно работно искуство
 • Флексибилност и ориентираност кон пронаоѓање на решенија
 • Способност за работа со временски рокови и подготвеност за работа на висина

Задачи:

 • Сервисирање и монтажа на сплит системи
 • Сервисирање и монтажа на ВРВ системи
 • Сервисирање и монтажа на топлински пумпи 
 • Следење, дијагностицирање и остранување на настанати дефекти
 • Точно и редовно следење на работните налози
 • Редовност на работното место и извршување на зададените работни задачи во целост• Сервис, монтажа и демонтажа на клима уреди
   

Испратете го вашето СV на e-mail: jlozanovska@tehnoklima.com.mk или јавете се на (0)2 306 21 28.

КЛИКНИ