персонал-келнер/ки

Скара ресторан Мало Место со локација на Бул.Асном бр.34 локал 2 (отспротива на ФФМ), има потреба од персонал на позиција Келнер/ки

*Потребни квалификации:

-завршено средно образоувание

-со и без работно искуство

*Личен профил:

-одговорна и лојална личност,

-позитивна и комуникативна

-љубезна и педантна

-самоиницијативност и посветеност на работата

-смисла за одржување ред и хигиена

-флексибилна и амбициозна личност

* Ние нудиме:

•Одлични и динамични услови за работа

•Усовршување

•Можност за дополнителна заработка

• Работа во две смени

•Платени придонеси

•Месечни бонуси според постигнати таргети

•Платата е предмет на договор во однос на искуството на кандидатот

 

Сите заинтересирани кандидати/ки можат да ни достават кратка биографија на е-маил адресата: srmalomesto@yahoo.com со назнака "За работа", или да се јават на телефонот за контакт : 070/229-498

КЛИКНИ