Готвачи во ексклузивен ПОТВАЧИ ВО ЕКСКЛУЗИВЕН Pizza / Lunch Bar

  • Објавен пред 5 месеци
  • МАРИАЧИ ДОО
  • Активен до 30.05.2017
  • Позиција: Останато
  • Локација: Скопје

Новоотворениот Pizza / Lunch Bar Габино итно има потреба од готвачи со работно искуство.

Одлични услови за работа заедно со позитивен новоформиран тим на вработени.

Плата по договор во зависност од работното искуство и познавање.

 

Тел.070 355 723 Божо
 

КЛИКНИ