Работник/чка за помошник во кујна

  • Објавен пред 8 месеци
  • Радика Хотел
  • Активен до 25.02.2017
  • Позиција: Келнер/угостител/туризам
  • Локација: Гостивар

Хотел Радика од с.Леуново-Маврово објавува оглас за слободно работно место садоперач-помошник во кујна.

Сите заинтересирани да достават свое CV на e-mail: info@radika.com.mk или да се јават на тел. 042 22 33 00

КЛИКНИ