Продавач/ка во салон за материјали за подови

За компанијата: ИГНАЦИЈА е компанија специјализирана за продажба, дистрибуција и вградување на материјали од сува градба - ламинатни подови, подови од масивен и трослоен паркет, блиндирани влезни и собни врати. Основана... повеќе за компанијата »

За потребите на својот изложбено - продажен простор за за ламинатни подови, трослоен паркет, масивен паркет, собни и блиндирани влезни врати и галантерија во Скопје, објавуваме оглас за вработување на продавач/ка

Кандидатите своите апликации да ги доставуваат на е-маил адреса [најави се за да го видиш е-маилот]  или да закажат термин за интервју на телефон 078 344 410 .

  • Претходно искуство во продажба на фини градежни материјали,
  • Возраст од 25 до 45 години
  • Познавање на основен MS Office пакет и софтвер за продажба
  • Комуникативност, љубезност, насоченост кон резултати, пријатен и професионален пристап кон работата.
  • НУДИМЕ - солидна плата, атрактвивни услови за работа, можност за напредок и усовршување во пријатна работна атмосфера

 

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

Внеси нов оглас

барај огласи за вработување » барај останати огласи »