Персонал за работа

  • Објавен пред една недела
  • Бест Фуд Груп
  • Активен до 28.05.2022
  • Позиција: Телефонски оператор
  • Локација: Скопје

Пицерија МОРИНО има потреба од персонал за следните работни позиции:

  1. Касиерка со и без работно искуство
    Работа во смени. ( прва и втора смена).

За повеќе информации исконтактирајте не на 075 404 144.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »