Продавач/ка со и без работно искуство

  • Објавен пред една недела
  • Тоди Фрут Д.о.о.
  • Активен до 07.03.2021
  • Позиција: Продавач/трговец
  • Локација: Скопје

Се бара продавач/ка за работа во Фрути Маркет - Скопјанка со и без работно искуство.

Телефон за контакт: 070/265-374