Стоматолошка сестра

  • Објавен пред 11 месеци
  • ПЗУ ДЕНТИНО
  • Активен до 13.01.2018
  • Позиција: Доктор и медицински персонал
  • Локација: Скопје

Стоматолошка ординација ПЗУ ДЕНТИНО бара:

Асистент со средно медицинско образование со положен стручен испит. 

 

Потребни Квалификации: 

Средно медицинско образование, 
Положен стручен испит, 
Познавање на работа со компјутер.
 

Информации на тел. 075 621 932

КЛИКНИ