Референт за договори

Eрак Груп Дооел е компанија со долгогодишно и меѓународно искуство во областа на транспорт,логистика,туризам и угостителство.Поради проширување на тимот има потреба од следните работни позиции :

Референт за договори

 

Општи услови :

  • Завршен фактултет или средно училиште од областа на туризмот или право
  • Работно искуство во полето на туризам
  • Неоходно познавање на англиски јазик, додека познавање на турски јазик ќе се смета за предност
  • Добро познавање на работа со компјутер (MS Office)

Опис на работата

 

  • Проверка и верификација на договорот или предлог договорот за да се осигура дека е во согласност со политиката на агенцијата, локалните, државните закони, и правилниците на индустријата
  • Соработува со сите оддели за да се осигура дека документите се точни од аспект на датуми на групите, дестинации, хотели, превоз, авиобилети и времиња на летање, транспорт до и од аеродром, екстра тури, посети на музеи и знаменитости, ресторани, ноќни клубови итн
  • Верификување и објаснување на условите на договорот на клиентите
  • Обработка и проверка на лиценци, рагистрации за транспортните компании со кои соработува агенцијата
  • Чување на досиеа со договори за продажба

 

Клучни потребни квалитети:

Организираност, прецизност, тимска работа, ажурност, флексибилност, одговорност, лојалност, интерес за усовршување.

Возачка дозвола ќе се смета за предност.

Доколку сте заентересирани испратете го Вашето CV(работна биографија) на следниот меил: frontdesk@wtouristic.com ,со назнака за позицијата за која се аплицира : Референт за договори ,најдоцна до 06.12.2019

КЛИКНИ