АГЕНТИ ЗА НЕДВИЖНОСТИ

 • Објавен пред еден месец
 • СМС ШОПС Дооел
 • Активен до 23.05.2020
 • Позиција: Останато
 • Локација: Скопје

Базични информации:

 • Продажба и издавање на недвижен имот
 • Административни процедури во врска со продажба и издавање на недвижен имот
 • Познавање на работа со компјутери и MS Office пакетот ( Word,Exel,Outlook,Power Point )
 • Склучување на договори со заинтересирани клиенти, преговарање и советување
 • Познавање на англиски јазик ( пишување и комуникација )
 • Водење грижа и одржување позитивни професионални релации со редовни и потенцијални клиенти

 

2. Личен профил

 • Одлични комуникациски и презентациски способности
 • Иницијативност,темелност и позитивен став
 • Способност за тимска и индивидуална работа
 • Адаптибилност и флексибилност
 • Експедитивност,трудољубивост,точност,работа со рокови
 • Задолжително претходно искуство во работа со продажба и издавање на  недвижности
 • Возачка дозвола Б - категорија, активен возач

 

3. Напомена

 • Од наша страна,кандидатот ќе биде пријавен на редовно полно работно време со 40 саати работни во неделата
 • CV-иата да се праќаат на следните е-маил адреси: e.guleva@sms-construction.mk

  c.asenova@sms-construction.mk

КЛИКНИ