ПРОДАВАЧ/КА - СКОПЈЕ

 • Објавен пред 3 недели
 • Тритекс Трејд
 • Активен до 16.10.2019
 • Позиција: Продавач/трговец
 • Локација: Скопје

(преземи го огласот во Word)

ПРОДАВАЧ/КА - Скопје

 

 •  Објавен на: 01.10.2019
 •  Тритекс Трејд ДОО Прилеп
 •  Активен до: 15.10.2019
 •  Позиција: Продавач
 •  Локација: Скопје

 

 Компанијата ТРИТЕКС ТРЕЈД од Прилеп има потреба :

  

ПРОДАВАЧ/КА

 

Со место на вршење на работните задачи во Скопје

 

Потребно образование, работно искуство, квалификации и вештини: 

 

 • ССС,
 • Поседување на вештини за продажба,
 • Познавање на работа со компјутер, MS Office.

 

Одговорности и работни задачи:

 

 • Комуникативност и љубезност,
 • Презентирање на производите,
 • Услужување на купувачите и продажба,
 • Прием и изложување на роба,
 • Работа со документација поврзана со секојдневното функционирање на продажниот салон.

 

 

Работно искуство: Со и без работно искуство, кандидатите со претходно работно искуство ќе имаат предност.

 

Други квалификации:

 

 • Поседување на добри комуникациски способности, тимски дух и спремност за долгорочна соработка

Вашите професионални биографии, испратете ги на следниот маил: hr@triteks.com

Ќе бидат контактирани само кандидатите кои ќе влезат во потесниот круг на избор.

 

КЛИКНИ