FacebookN/A likes
TwitterN/A followers
InstagramN/A followers

Келнер/ка

  • Објавен пред 11 месеци
  • Гранклуб
  • Активен до 17.04.2018
  • Позиција: Келнер/угостител/туризам
  • Локација: Скопје

Гранклуб има потреба од вработување на келнер/ка.

КЛИКНИ