Книговодител

За компанијата: Ние сме модерна, иновативна, општествено-одговорна компанија која секојдневно се надградува и усовршува како сигурен, проверен и потврден партнер во трговијата на големо со фармацевтски производи во Република... повеќе за компанијата »
  • Објавен пред 4 дена
  • Еурофарм
  • Активен до 09.12.2021
  • Позиција: Економист/сметководител/ревизор
  • Локација: Скопје

Се бара книговодител за работа во книговодство во Еуро Фарм ДООЕЛ Битола со седиште во Скопје.

Предност ќе имаат кандидатите со искуство.

CV на маил [најави се за да го видиш е-маилот]

Со назнака за книговодител.