SEO Консултант

  • Објавен пред 11 месеци
  • Мегантик ДОО
  • Активен до 15.01.2017
  • Позиција: Останато
  • Локација: Струмица

         Австралиско – Македонска фирма за Search Engine Optimization (оптимизација на веб сајтови за пребарувачи) бара SEO Консултант за постојана работа во Струмица!

Потребни квалификации и способности:

  • Advanced web searching
  • SEO- Social Media Profiles (YouTube, Facebook, Twitter, Pinterest...)
  • Англиски Јазик

Работно Време: 8:00 - 16:00 Понеделник – Петок.

Се молат САМО кандидатите со горенаведените услови да поднесат апликации. Додатен услов е кандидатите да имаат постојано место на живеење во Струмица, или да се склони кон релокација во Струмица во текот на работните денови.

Заинтересираните кандидати можат да поднесат резиме и мотивационо писмо во форма на емаил, заедно со позицијата за која аплицираат како email subject на mk@megantic.net.au најдоцна до 15.01.2017.

КЛИКНИ