Хотел Арка вработува: Координатор на настани

 • Објавен пред 5 месеци
 • Хотел Арка
 • Активен до 27.05.2017
 • Позиција: Келнер/угостител/туризам
 • Локација: Скопје

Активни огласи од Хотел Арка:

СОБАРКА - РЕЦЕПЦИОНЕР

Хотел Арка***** има потреба да го дополни тимот со:

Координатор на настани / Events Coordinator

Работни задачи:

 • Припрема на настани согласно потребите на клиентите;
 • Кординација на соодветните сектори во хотелот и проверка на квалитетот на истите;
 • Присутност во текот на целиот настан;
 • Навремен одговор на сите дополнителни барања на клиентот.

Кандидатите треба да ги исполнуваат следните услови:

 • Професионален и љубезен однос кон клиенти; 
 • Колегијалност со другите членови на тимот;
 • Трпеливост и снаодливост;
 • Одлично познавање на Англиски јазик;
 • Работно познавање на компјутери;
 • Желба за работа и кариера во реномиран угостителски објект;
 • Со или без работно искуство.

Нудиме:

 • Искуство и обука во хотел од 5 ѕвезди;
 • Регулиран работен однос и редовна исплата на плата и придонеси.

Заинтересираните кандидати да достават своја биографија / CV на career@hotelarka.mk со назнака 'Events Coordinator'.
Одбраните кандидати ќе бидат контактирани телефонски.

Хотел Арка е модерен хотел со 5 ѕвезди лоциран во срцето на Старата скопска чаршија. Хотел Арка е фер работодавач од 2003 година и сите апликации се строго доверливи.

www.hotelarka.mk

КЛИКНИ