Хотел Арка

  • ЕМБС: 5530318
  • Индустрија: Туризам и угостителство
  • Адреса: Битпазарска 90/2
  • Град: Скопје
  • Веб: www.hotelarka.mk
  • Основана во 2003
Хотел Арка е модерен хотел со 5 ѕвезди лоциран во срцето на Старата скопска чаршија. Хотел Арка е фер работодавач од 2003 година и сите апликации се строго доверливи.    КЛИКНИ