Персонал за во кујна / Помошник кувар

За компанијата: Хотел Арка е модерен хотел со 5 ѕвезди лоциран во срцето на Старата скопска чаршија. Хотел Арка е фер работодавач од 2003 година и сите апликации се строго доверливи. повеќе за компанијата »
 • Објавен пред 9 месеци
 • Хотел Арка
 • Активен до 26.09.2023
 • Позиција: Келнер/Шанкер/Хотелиер
 • Локација: Скопје
 • Телефон: 02/3230603
 • Веб: www.hotelarka.mk

Поради зголемен обем на работа, Хотел Арка има потреба од:

Персонал за во кујна / Помошник кувар

 

- Редовно вработување или хонорарно, по избор на кандидатот.

 

Кандидатот треба да ги исполнува следните услови:

 • Предходно работно искуство во угостителски објект

 • Искуство во припрема и декорација на лесни оброци

 • Вредни, енергични и педантни

 • Тимска работа и професионален однос кон колегите и клиентите


 

Услови за работа:

 • Работа во смени

 • Регулиран работен однос и редовна исплата на плата и придонеси


 

Заинтересираните кандидати да достават своја биографија / CV.
Одбраните кандидати ќе бидат контактирани телефонски.

 

Хотел Арка е модерен хотел со 5 ѕвезди лоциран во срцето на Старата скопска чаршија. Хотел Арка е фер работодавач од 2003 година и сите апликации се строго доверливи.

www.hotelarka.mk

 

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »