РЕЦЕПЦИОНЕР

 • Објавен пред 11 месеци
 • Хотел Арка
 • Активен до 26.04.2018
 • Позиција: Келнер/угостител/туризам
 • Локација: Скопје

Секторот Рецепција во Хотел Арка има потреба да го дополни тимот со:

 

Рецепционер / Рецепционерка

 

Кандидатите треба да ги исполнуваат следните услови:

 • Професионален и љубезен однос кон клиенти;
 • Колегијалност со другите членови на тимот;
 • Одлично познавање на Англиски јазик;
 • Работно познавање на компјутери;
 • Флексибилност за работа во различни смени;
 • Желба за работа и кариера во реномиран угостителски објект;
 • Со или без работно искуство.

Нудиме:

 • Искуство и обука во хотел од 5 ѕвезди;
 • Можност за кариерно напредување;
 • Регулиран работен однос и редовна исплата на плата и придонеси.

 

Заинтересираните кандидати да достават своја биографија / CV на career@hotelarka.mk со назнака 'За Рецепционер/ка'.
Одбраните кандидати ќе бидат контактирани телефонски.

 

Хотел Арка е модерен хотел со 5 ѕвезди лоциран во срцето на Старата скопска чаршија. Хотел Арка е фер работодавач од 2003 година и сите апликации се строго доверливи.

www.hotelarka.mk

КЛИКНИ