KЕЛНЕР/КИ И ШАНКЕР/КИ

  • Објавен пред 3 месеци
  • Хотел Арка
  • Активен до 27.06.2019
  • Позиција: Келнер/угостител/туризам
  • Локација: Скопје

Секторот Храна и Пијалоци во Хотел Арка***** има потреба да го дополни тимот со:

КЕЛНЕР/ки | ШАНКЕР/ки

Кандидатите треба да ги исполнуваат следните услови:

  • Професионалност и желба за работа во реномиран угостителски објект;
  • Услужливост и ведар дух;
  • Флексибилност за работа во различни смени;
  • Познавање на Англиски јазик;
  • Со или без работно искуство.

 

Заинтересираните кандидати да достават свое CV на olja@hotelarka.mk со назнака "За келнер/ка" или директно преку АПЛИЦИРАЈ на Кариера.мк.

Одбраните кандидати ќе бидат контактирани телефонски.

Хотел Арка е модерен хотел со 5 ѕвезди лоциран во срцето на Старата скопска чаршија. Хотел Арка е фер работодавач од 2003 година и сите апликации се строго доверливи.

www.hotelarka.mk

КЛИКНИ